Wij zouden het erg leuk vinden als u een bericht achterlaat over de inhoud van onze webpagina? Heeft u tips of suggesties, laat het ons weten?Gastenboek "Vrienden van de MAHU"

René Audier
17-09-23 11:39:57
Beste bemanning,
Wat was het weer een geweldige mooie dag, gisteren 16 september 2023 tijdens de donateurs vaartocht. Het weer kon niet beter, ik en ook de andere donateurs hebben volgens mij weer genoten. Onzettend bedankt voor jullie inzetbaarheid en gastvrijheid. Tot de volgende keer. 👍🏻⚓️ M.vr.gr., René Audier
Arjan Bruin
06-09-23 00:44:24
de Mahu als begeleiding mee tijdens de DRMC challenge van Maastricht naar Rotterdam was indrukwekkend !
Marcel Vaarmeijer
10-08-23 20:41:56
Ik zag Hr Ms Mahu liggen in de NDSM-haven. Foto's gemaakt, uiteraard. Nu bekijk ik de website en zie ik dat de Mahu te bezichtigen is op dinsdag en donderdag. Dat zou ik graag een keer doen. Ik zal vooraf contact opnemen. We wonen in A'dam, bereikbaarheid is makkelijk.

Saluut en tot gauw,

Marcel Vaarmeijer
(Matr1ODVB 1979-1986)
Wim Klepper
19-07-23 11:29:39
Leuk die nieuwe website, ik las net over problemen met de start motor toe kwam mijn herinnering te boven.
Startmotor problemen had ik in 1963 ook al toen ik op de Moppes en de Houtepen zat, we hadden toen nog de Plessy patroon starters als die wat vervuild waren en/of slecht afgesteld dan kreeg je motor ook niet gestart dan brak het breekplaatje, voor nood als we toch moesten varen had ik altijd een stuiver op zak die paste precies, je moest dan bij het starten voor je eigen veiligheid wel goed naast de motor gaan zitten want hij kon er afklappen maar meestal starte hij dan wel, onder het varen nam ik dan de startmotor onder handen, goed schoonmaken en goed afstellen dan was het weer gefikst, en waren we met de noodoplossing toch op tijd weg en dat vond de commandant fijn, en daar plukte dan de vruchten van.
Verder wens ik jullie veel succes met de MAHU
MVG Wim Klepper
Arie A.C. Krijgsman
11-07-23 13:13:55
Mooie website van een puik schip...
Goed en overzichtelijk opgezet....

Wil je meer maritiem? ... www.tenanker.com

Het gastenboek is op 12 mei 2023 toegevoegd.

 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn